Lande

Het Nederlandse Lande is het meubelmerk voor projectmeubilair dat verder gaat. Lande heeft een uitgebreide collectie met concentratie-units, banken, stoelen, kasten en tafels en biedt daarnaast maatwerkmeubilair zoals balies aan. Met Lande projectmeubilair creëert u de optimale werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan de Rondo modellen: de Akoestische vergaderruimtes om even privé in te bellen of met collega's te overleggen.

Projectinrichting met Lande meubilair
Voor het complete traject van projectinrichting bent u bij Lande aan het goede adres. Van ontwerp en visualisatie door onze studio, tot inrichting met projectmeubels en plaatsing van maatwerk meubilair bij de eindklant. Het hele proces gebeurt bij Lande in eigen beheer.

Omdat de Lande collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.