Lande Ping vergadertafel pingpong tafel

€2.429,00 Excl. btw
€2.939,09 Incl. btw
Artikelnummer: Ping

Lande Ping tafel 240 x 120 cm

De Ping vergadertafel van het Nederlandse merk Lande is een houten pingpong tafel. Aan deze tafeltennistafel combineer je inspanning met ontspanning. Alles kan: vergaderen, overleggen, lezen, spelen en sporten. Een mooie, ranke tafel als overlegtafel in een ontspanningsruimte. Of als eettafel in een kantine of bedrijfsrestaurant. Eerste eten, en dan je collega´s op een leuke, sportieve manier uitdagen. De toplaag van het blad is transparant gelakt of van fineer. Randafwerking: notenhouten lijst, recht gefreesd. Het onderstel bestaat uit 4 massief beukenhouten poten van 60 x 60 mm en zijn transparant gelakt.

Het blad heeft een vlakverdeling, mooi met walnoot lijnen ingelegd. Handig als je vier plekken nodig hebt en als lijnen voor het pingpong spel. Aan de korte zijdes een laatje, inclusief twee batjes en een net voor een potje tafeltennis.

Richard Hutten is internationaal befaamd om zijn bijzondere ontwerpen. Over Ping zegt hij: “Door de digitalisering staan we altijd in de aan-stand. Dus is het belangrijk om tijd te nemen voor ontspanning en plezier. Ping verandert in een handomdraai in een Pingpongtafel. Zo ben je gezond en sportief bezig.”

De Ping tafel wordt geleverd in 2 maten: 240 x 120 cm, wat de standaard tafel is. En de 274 x 152,5 cm uitvoering, wat meteen het officiële wedstrijd formaat is. De tafel heeft een werkhoogte van 74 cm. Het blad is afgewerkt in hoogwaardig fineer of transparant gelakt. Klik HIER voor de brochure.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Richard Hutten | 2014

Over Lande: Als vooruitstrevend Nederlands familiebedrijf met een rijke geschiedenis doet Lande er alles aan om de milieu-impact van onze activiteiten, producten en diensten tot een minimum te beperken. Aandacht en zorg voor de belangen van toekomstige generaties, dit vinden wij als familiebedrijf erg belangrijk.

Bij de productie van onze meubels gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen en stellen we hoge eisen aan deze materialen. Enkele voorbeelden daarvan zijn stoffen met het EU Ecolabel of het Ökotex standard 100 label, PEFC of FSC gecertificeerd hout en poedercoat in plaats van chroom.

Breedte: 240 cm
Diepte: 120 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Hout
Aanvullende informatie: Geleverd inclusief netje en badjes
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen