Lande Ping vergadertafel pingpong tafel

€2.429,00 Excl. btw
€2.939,09 Incl. btw
Artikelnummer: Ping

Lande Ping tafel 240 x 120 cm

De Ping vergadertafel van het Nederlandse merk Lande is een houten pingpong tafel. Aan deze tafeltennistafel combineer je inspanning met ontspanning. Alles kan: vergaderen, overleggen, lezen, spelen en sporten. Een mooie, ranke tafel als overlegtafel in een ontspanningsruimte. Of als eettafel in een kantine of bedrijfsrestaurant. Eerste eten, en dan je collega´s op een leuke, sportieve manier uitdagen. De toplaag van het blad is transparant gelakt of van fineer. Randafwerking: notenhouten lijst, recht gefreesd. Het onderstel bestaat uit 4 massief beukenhouten poten van 60 x 60 mm, transparant gelakt.

Het blad heeft een vlakverdeling, mooi met walnoot lijnen ingelegd. Handig als je vier plekken nodig hebt en als lijnen voor het pingpong spel. Aan de korte zijdes een laatje, inclusief twee batjes en een net voor een potje tafeltennis.

Richard Hutten is internationaal befaamd om zijn bijzondere ontwerpen. Over Ping zegt hij: “Door de digitalisering staan we altijd in de aan-stand. Dus is het belangrijk om tijd te nemen voor ontspanning en plezier. Ping verandert in een handomdraai in een Pingpongtafel. Zo ben je gezond en sportief bezig.”

De tafel heeft een werkhoogte van 74 cm. Het blad ia afgewerkt in hoogwaardig fineer of transparant gelakt. Klik HIER voor de brochure.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Richard Hutten | 2014

Breedte: 240 cm
Diepte: 120 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Hout
Aanvullende informatie: Geleverd inclusief netje en badjes
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen