Akoestisch design producten

Akoestische oplossingen

Ontdek hier welke prachtige akoestische oplossingen wij u bieden. Met het nieuwe werken worden de ruimtes waar we in werken steeds groter en de akoestiek minder. Allerlei producten worden nu aangeboden die de akoestiek in uw ruimte kunnen verbeteren. Niet alleen mooie akoestische panelen voor aan de wand of aan het plafond, maar ook akoestische design fauteuils voor uw ontvangstruimte, of akoestische designbanken voor een "privé" gesprek met een collega. Wat te denken van een akoestische telefooncel om rustig te kunnen bellen in een drukke hal of heerlijk kussens voor in de bank of gewoon op de grond. Maar ook akoestische lampen voor boven de vergadertafel, of in de centrale hal. Ook handig is een verplaatsbaar akoestisch kamerscherm om tijdelijk wat meer privacy op een werkplek te hebben.

Wij leveren exclusieve akoestische design producten van onder andere: BuzziSpace, Cascando, Softline, Kastel, Dauphin, ... Uiteraard kunnen wij dde gehele lijn van al deze merken leveren. Ook al staat het niet op de site.

Wilt u graag advies bij de aanschaf, laat het ons weten en bel ons voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag langs voor advies of het maken van een passende prijsopgave voor de juiste inrichting.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.