Narbutas akoestisch scherm

€477,00 Excl. btw
€577,17 Incl. btw
Artikelnummer: AFU100
Levertijd: 4 weken

Narbutas akoestisch scherm

Het Narbutas akoestische scherm is de perfecte oplossing om grotere ruimtes onder te verdelen in kleinere units. Door het gebruikte materiaal is deze oplossing zeer geschikt om de akoestiek aangenaam te maken voor de gebruikers van de ruimte. De schermen zijn leverbaar van 80 cm breed tot 160 cm breed en van 120 cm tot 180 cm hoog. Alles in stappen van 20 cm.

Het FREE STANDING akoestisch schermsysteem biedt onbeperkte mogelijkheden om uw kantoor in te delen met visuele en akoestische barrières. U kunt kiezen voor vrijstaande schermen met steunvoeten of mobiele schermen op wieltjes. Dankzij hun gemakkelijke mobiliteit en eenvoudige montage met metalen verbindingen kunt u met deze akoestische schermen uw kantoorruimte gemakkelijk in gewenste zones verdelen of lawaaierige kantoorapparatuur isoleren. Deze panelen kunnen ook dienen als werkplekafscheiding. Onze akoestische schermen zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen.

De schermen hebben een C-klasse akoestische classificatie. Ze zijn gevuld met een speciaal geluidsabsorberend schuim en kunnen worden bekleed met een stof naar keuze. Dankzij ons brede kleurengamma kunt u kleuren of kleurencombinaties kiezen die het beste bij uw kantoor passen. Het FREE STANDING akoestische schermsysteem beschermt uw personeel tegen nieuwsgierige blikken, direct zonlicht of afleidende geluiden, en creëert tegelijkertijd een rustige, kleurrijke en gezellige ruimte om te werken of te ontspannen.

Het Narbutas akoestische scherm is leverbaar in vele kleuren met koppelstukken om de panelen op verschillende manieren met elkaar te verbinden. Staat de kleur stof die u wilt bestellen niet in de shop, bel ons dan voor alle mogelijkheden. Of klik HIER voor alle mogelijkheden

Omdat de akoestische schermen in zo veel verschillende kleuren, stoffen en maten leverbaar zijn hebben wij een beperkte keuze op de site gezet. Wij leveren natuurlijk wel alle mogelijke stoffen en maten. 

Advies nodig of een afspraak maken? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul HIER uw gegevens in.

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: Vanaf 80 cm
Diepte: 3,6 cm
Hoogte: 120 cm tot 180 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen