MDD Viva akoestische scheidingswand

€697,00 Excl. btw
€843,37 Incl. btw
Artikelnummer: VV02
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Viva akoestische scheidingspanelen

Het vrijstaande akoestische scherm Viva van MDD valt op door zijn onconventionele design dat de aandacht trekt. De combinatie van esthetiek met uitstekende akoestische eigenschappen maakt het mogelijk Viva te implementeren in ruimtes die hun unieke identiteit niet mogen verliezen wanneer ze worden opgedeeld. Door de vele kleurmogelijkheden past het scherm in elk kantoor.

Het MDD kamerscherm is een perfecte oplossing om grotere ruimtes onder te verdelen in kleinere units. Doordat de 2 delen op een draai voetje zijn geplaatst kunnen de delen los van elkaar 360 graden worden gedraaid, om zo een nog speelser effect te krijgen. De schermen hebben een hoogte van 167 cm en zijn in totaal 81 cm breed. Tevens zijn de schermen akoestisch, wat de geluidskwaliteit in de ruimte aanzienlijk kan verbeteren. De voetplaat van de schermen zijn gepoedercoat en leverbaar in 4 kleuren. De voetplaat heeft een afmeting van 81 cm lang en 40 cm breed. Het totale meubel weegt 21 kg.

De MDD Viva akoestische schermen zijn leverbaar in vele kleuren en stof soorten. Wij hebben niet alle mogelijkheden op de site gezet, maar kunnen dit uiteraard wel allemaal leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 81 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 167 cm
Gewicht: 19,7 kg
Materiaal: Stofkeuze hier Medley. Veel meer stof soorten mogelijk.
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen