Verzenden & retourneren

 

Verzendkosten:

Orders worden door ons gratis bezorgd.

Montage inclusief vanaf € 1.000,-:


Vanaf € 1.000,- exclusief BTW netto goederenwaarde worden de goederen gemonteerd geleverd op de plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw meubilair.
Voor montage-service onder de € 1.000,- exclusief BTW netto goederenwaarde, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen om een voordelige offerte te laten maken.

 

 

Retouren (alleen voor particulieren):


Hoe kan ik een besteld product retourneren aan Design Online Meubels? 

Uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst conform artikel 12 van de Algemene Voorwaarden.

Wilt u een product retourneren? Ga dan als volgt te werk:

  1. Meld bij onze Klantenservice dat u een artikel wilt retourneren. Telefoon 088 - 638 23 57 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur) of e-mail naar [email protected].  Dit is noodzakelijk voor een goede administratieve verwerking.
  2. U ontvangt een bevestiging van het verzoek inclusief een Retour-code en een adres waar de goederen naar toe gestuurd dienen te worden.
  3. Voeg de originele factuur toe aan het pakket (een kopie mag ook) en noteer hierop de Retour-code en de reden van retour (optioneel).
  4. Stuur het product onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking terug naar Design Online Meubels. 
     
  5. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, ruilt Design Online Meubels het artikel om (indien voorradig) of stort het aankoopbedrag inclusief de eventuele kosten van heenzending uiterlijk binnen 30 dagen terug op uw rekening (gerekend vanaf het moment van ontvangst bij Design Online Meubels).

Kosten
De verzendkosten zijn voor uw rekening. Wij vragen hiervoor uw begrip. 
De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar Design Online Meubels worden verzonden, zullen wij helaas aan u moeten doorberekenen. 

Inpaktip
Onze producten zijn mogelijk breekbaar en schadegevoelig. Hergebruik de originele verpakking inclusief het aanwezige verpakkingsmateriaal. Zo vermindert u de kans op beschadiging tijdens verzending aanzienlijk. U kunt de goederen ook verzekerd verzenden met PostNL.