Bureaueilanden met een verstelbare werkhoogte

Bureaueilanden met een verstelbare werkhoogte

Het nieuwe werken brengt met zich mee dat we meer en meer werken aan een bureau eiland. Flexwerken met 2, 4 of 6 personen aan één aaneengesloten werkplek. Natuurlijk zijn de bureaus individueel aan te passen naar de juiste hoogte voor de individuele gebruiker. Hoogte instelbare, of hoogte verstelbare design bureau eilanden, elektrisch of handmatig, u treft het allemaal bij ons aan. Ook qua kleur zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Mooie witte bureaubladen, of een bureaueiland met strakke zwarte bladen. Het kan allemaal. En nog veel meer.

Om de werkplekken toch wat privacy te geven zijn er allerlei schermen leverbaar. Verschillend in vorm, kleur en wel of niet akoestisch. Uiteraard kunnen de bureau-eilanden worden uitgerust met kabel management, zodat er geen “draden-spaghetti” ontstaat en iedere werkplek zijn eigen aansluiting op de stroom en het netwerk heeft. Buiten een bureau voor 2 personen hebben we ook bureaueilanden voor 3 personen of een bureaueiland voor 4 personen.

In al deze series zijn natuurlijk bijpassende ladeblokken, boekenkasten en vergadertafels beschikbaar om uw kantoor die uitstraling te geven, waar u altijd al naar op zoek was.

Wij leveren exclusieve design bureaueilanden van onder andere: Narbutas, Bralco, Bulo, Cascando, Fantoni, MDD, Maro, Meco, Frezza, ...

Wil je graag dat we je helpen bij de aanschaf, laat het ons weten en bel ons voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag langs voor advies of het maken van een passende prijsopgave voor de juiste kantoorinrichting.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.