Bulo Senses hoogte instelbaar bureaueiland

€4.420,00 Excl. btw
€5.348,20 Incl. btw
Artikelnummer: SEO3FIS04BN
Levertijd: 8 weken

Bulo Senses hoogte instelbaar bureaueiland

Het Senses bureaueiland voor 3 personen van Bulo ontstond uit een perfecte storm van de interessante samenwerking tussen ontwerper, fabrikant, klant en technologie. Van Reeth's benadering om een meer organische en humanistische omgeving te creëren om in te werken resulteerde in een perfecte harmonie van zachte vormen, rijke materialen en geavanceerde technologie.

Van Reeth's inspiratie gaat over het terugbrengen van zachtheid en tactiliteit naar het kantoor of thuis door organische vormen en rijke lagen van materialen en texturen. Mensen brengen het grootste deel van hun leven door op hun werk en zij wilde een bureausysteem ontwerpen dat comfort brengt aan de geest en het lichaam en de zintuigen stimuleert. Met een vertrek van rechtlijnige vormen, de organische vormen gecombineerd met combinaties van authentieke materialen zoals microvezel, geupcyclede bessen, hout en metalen. Senses brengt een zachtere en rijkere ervaring terug op het werk.

Dit prachtige bureaueiland is in hoogte instelbaar. Elke individuele werkplek kan worden ingesteld op een hoogte van 65 cm tot 130 cm. Hiermee heb je een ideaal zit-sta werkplek gecreëerd. Omdat het een modulair systeem is kan dit bureaueiland worden uitgebreid tot maar liefst 7 werkplekken. Ook kunnen de bladen in een andere opstelling worden geplaatst. Zo kun je voor elke situatie de optimale opstelling creëren.

Het frame is altijd in zwart (RAL 9005) poedercoat uitgevoerd. Het tafelblad is leverbaar in 24 kleuren/materialen. Wij hebben slechts een beperkte keuze op de site gezet. Bel dus voor meer informatie. De materialen die voor het blad zijn gebruikt zijn: Melamine, Fenix HPL en echt hout fineer.

Optioneel zijn bijpassende bureauschermen te bestellen.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57

Design: Nathalie Van Reeth

Over Bulo: "Verandering en evolutie zijn onvermijdelijk. Tegenwoordig is de grens tussen werkruimte en woning vervaagd. Kantoren integreren huis- en horeca-elementen in het werklandschap, en huizen hebben nu kantoorcomponenten omdat onze manier van werken vloeiender en mobieler is geworden, en minder conventioneel.

Bovendien hebben mensen steeds meer vertrouwen in het maken van hun eigen esthetische en ergonomische keuzes. Met de vooruitgang in wetenschap en technologie erbij worden de veranderingen alleen maar groter. Bij Bulo verwelkomen we verandering als een uitdaging om onze eigen ontwerphorizon te verbreden en als een kracht om innovatie te inspireren."

Breedte: 345 cm
Diepte: 169 cm
Hoogte: Vast: 75 cm; instelbaar: 65 - 130 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen