MDD OGI-A bureau-eiland voor 3 personen

€845,00 Excl. btw
€1.022,45 Incl. btw
Artikelnummer: BAG12
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-A bureau-eiland 3 persoons

Ogi-A bureaueilanden voor drie personen zijn de ultieme oplossing voor bedrijven waar in teamverband wordt gewerkt met een positieve efficiënte interactie. De Ogi-A bureau-eilanden van MDD zijn zo ontwikkeld dat nieuwe ideeën eenvoudig kunnen worden uitgewisseld. De bureauschermen, in talloze uitvoeringen, maken het mogelijk om de werkplekken te verdelen en gewenste privacy te creëren, maar nog wel steeds de mogelijkheid bieden om effectief met elkaar te kunnen blijven communiceren. Optioneel zijn deze privacyschermen leverbaar. Buiten de hier door ons aangeboden kleuren, stoffen en maten is er meer mogelijk met deze schermen. Bel ons voor alle mogelijkheden qua formaat, kleur en materiaal. In de MDD OGI lijn zijn ook bijpassende kasten en vergadertafels beschikbaar. Mooi in exact de zelfde, of juist in een contrasterende kleuren combinatie.

Doordat de bureaus in het midden een opening hebben, kunnen de kabels meteen netjes worden weggewerkt. Ziet het bureau er meteen een stuk strakker uit.

De kantoormeubelen van MDD OGI-A zijn vervaardigt uit E1-spaanplaat met melamine-coating en poten van gepoedercoat staal in acryl. De werkbladen van deze bureaus kunnen gekozen worden in 13 verschillende kleuren. De poten zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren.

Klik hieronder op de folder voor de complete Ogi bureau collectie van MDD.

Of bel voor meer informatie of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: MDD
Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: Variërend van 234 cm
Diepte: 203 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: vanaf 94 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen