MDD OGI-B bureau-eiland 2 persoons

€815,00 Excl. btw
€986,15 Incl. btw
Artikelnummer: BOB330
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-B bureau-eiland voor 2 personen

Het Ogi-B bureau 2 personen met houten poot is een functioneel bureau. Het karakter wordt gegeven door de atypische combinatie van natuurlijk houten onderstel en fineerwerkblad. Minimale constructie zorgt voor maximale functionaliteit, waardoor er twee werkplekken ontstaan. Klassieke vorm garandeert brede opstellingsmogelijkheden, vooral in open space-kantoren en co-werkplekken.

Het OGI-B bureau 2 personen is leverbaar on de volgende maten: 140 x 161 cm, 160 x 161 cm en 180 x 161 cm. In alle gevallen is de werkhoogte van dit bureaueiland 74 cm.

De kenmerken van dit dubbel bureau nog eens kort op een rijtje:

  • poten gemaakt van natuurlijk essenhout
  • MFC werkblad is duurzaam en resistent
  • eenvoudige, tijdloze vorm past bij verschillende interieurs en trends
  • universeel ontwerp verwijst naar de Scandinavische tradities
  • praktische toevoegingen: mediaboxen, kabelrails en -kokers, haken, legplanken, organisers of akoestische panelen verbeteren de functionaliteit van het bureau
  • een dubbel bureau neemt minder plaats in dan twee enkele bureau's
  • bureau ontworpen voor kantoren en co-werken, met name bij open ruimtes

Optioneel zijn de (akoestische) privacyschermen leverbaar. Bel ons voor alle mogelijkheden qua formaat, kleur en materiaal. De op de foto getoonde rail in het privacy-scherm is optioneel bij te bestellen. Deze wordt dus niet standaard meegeleverd.

Ook optioneel is een mediabox te bestellen. De mediabox bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

Kies zelf uw eigen uitstraling met behulp van de vele kleuruitvoeringen van de werkbladen. Praktisch kabelmanagement voor het wegwerken van stekkerdozen en snoeren kun u er optioneel bij bestellen.

Klik HIER voor de folder.

Of bel voor meer informatie of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: MDD

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.
Breedte: Variërend van 140 cm tot 180 cm
Diepte: 161 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: vanaf 69 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen