Design eettafels

Design eettafel

Even ontspannen tijdens de lunch of gezellig na het werk. Dat is net wat leuker aan een mooie design eettafel. Daar kunnen wij u goed bij helpen. DOM heeft eettafels in alle soorten en maten, kleuren en uitvoeringen. Of het nu gaat om eettafels die in de kantine van uw bedrijf moeten komen te staan, of een gezellige design eettafel voor thuis in de eetkamer. Of is de eettafel bedoeld voor uw restaurant of café. Een mooie vierkante houten eettafel voor 4 personen, of een eettafel met glazen blad voor 10 personen. Houten poten, of toch een metalen frame onder uw design eettafel, u vindt het hier allemaal. Laat u verrassen door tafels met hippe kleuren onderstel, of een tafel met felrood gelakt blad van 194 cm. Of wat te denken van een transparante eettafel in 6 verschillende kleuren.

 

Merken die we leveren

Wij leveren exclusieve design eettafels van onder andere: Artisan, MagisAlias, InterstuhlKartellOndarreta, ... Uiteraard leveren wij alle modellen van deze merken, ook al staan ze niet op de site.

Wilt u graag advies bij de aanschaf, laat het ons weten en bel ons voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag langs voor advies of het maken van een passende prijsopgave voor de juiste inrichting.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.