+Halle Picnic ronde bank met tafel Ø 180 cm

€7.380,00 Excl. btw
€8.929,80 Incl. btw
Artikelnummer: Picnic laag 180
Levertijd: 5 weken

+Halle Picnic ronde bank met tafel

De ronde Picnic vergadertafel met een doorsnede van 180 cm van het Deense designmerk +Halle is ontstaan vanuit een duidelijk concept: een grote gemeenschappelijke zitplaats, een nette cirkelvormige structuur, een systeem met twee hoogtes, vol met een zacht kussen, ontworpen door Form Us With Love. De vrijgevigheid van de Picnic maakt de behoefte aan veel stoelen en tafels in een open ruimte overbodig en zorgt voor orde in elke omgeving. Picknick is groots, opmerkelijk intrigerend en legt de nadruk op de verwantschap tussen degenen die erin zitten. Het draait allemaal om tafel en stoel, en het samenspel. Het meubel spreekt boekdelen in één kleur, maar kan ook worden genoten als een gemengd schema met patronen en heldere toevoegingen.

Deze ronde vergader/lunch tafel is leverbaar in 2 hoogtes. Het lage model heeft een zithoogte van 48 cm en een tafelhoogte van 72 cm. Het hoge model heeft een zithoogte van 79 cm en een tafelhoogte van 100 cm.

De tafel heeft een doorsnede van 96 cm. Tegen een beperkte meerprijs is het frame leverbaar in andere RAL kleuren.

Omdat de bank in zo veel verschillende kleuren en stoffen leverbaar is hebben wij een beperkte keuze op de site gezet. Wij leveren natuurlijk wel alle mogelijke stoffen en maten.

Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden en kleuren/stoffen van deze bank op 088 - 638 23 57.

Design: Form Us With Love

Breedte: Ø 180 cm
Diepte: Ø 180 cm
Hoogte: 72 cm - 100 cm
Zithoogte: 48 cm - 79 cm
Gewicht:
Materiaal: Solid beech / Plywood / Iron / Foam / Massonite / PP
Aanvullende informatie: poten zwart gelakt, koppelbaar dmv Velcro strip
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen