MDD Bazalto modulaire poef voor ontvangstruimte

€285,00 Excl. btw
€344,85 Incl. btw
Artikelnummer: BPN1
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Bazalto modulaire poef

In moderne kantoren is ruimte voor communicatie nodig, maar niet alleen in beknellende vergaderzalen. Van vitaal belang is een losse relatie tussen medewerkers en de mogelijkheid om te ontspannen in elkaars gezelschap. Dit kan met de design Bazalto poefs van MDD, vrij te combineren afhankelijk van de behoeften. Ze zijn ontworpen voor chill out zones, maar ze werken ook goed in de openbare wachtkamer en in de entree van uw bedrijf. En natuurlijk bij u thuis om lekker de benen op te leggen bij het televisie kijken.

De twee hoogtes dienen als zitting en rugleuning unit. De onregelmatige vorm van het meubel verwijst naar de zeshoekige vorm van de steen van de Giant's Causeway in Noord-Ierland. Door middel van een handig systeem zijn de poefs in verschillende samenstellingen aan elkaar te koppelen. Bazalto is een meubel dat door het plezier van het spelen met de vorm de natuurlijke creativiteit van de gebruiker oproept.

Deze design poef is leverbaar in vele kleuren en stof soorten. Als u buiten de kleuren die wij op de site aanbieden een kleur/stof wenst te bestellen kan dat uiteraard. Er is een keur aan stof soorten en kleuren beschikbaar.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor de mogelijkheden of advies over de toepassingen op 088 - 638 23 57. 

Design: Andreas Krob | 2016

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 66,3 cm
Diepte: 52,2 cm
Hoogte: 45 cm 75 cm
Gewicht: 12 kg - 17 kg
Materiaal: Hout met bekleding
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen