Design bureaus en werkplekken

Design bureaus en werkplekken

Op deze pagina treft u onze uitgebreide collectie luxe design bureaus en werkplekken. Van strak vormgegeven directie bureaus tot elegante werkeilanden voor 2 of meer personen. Of het nu in hoogte verstelbare design bureaus moeten zijn of samengesteld met dressoir, hier vindt u ze van onder andere de merken: FantoniMDDBralcoThonetUltom, Bulo, Alias....

Een professioneel, comfortabel en functioneel bureau is belangrijk voor een inspirerende werkplek en kantoorruimte. U wilt dat uw medewerkers zich prettig en gemotiveerd voelen op kantoor, want hier wordt toch een groot gedeelte van de week doorgebracht.

Maar het is niet meer alleen de functionaliteit die een belangrijke rol speelt in de kantoorinrichting. Een informele, comfortabele maar toch professionele uitstraling zijn van groot belang. Interieur design is niet meer weg te denken uit een moderne kantoorinrichting.

D.O.M. (Design Online Meubels) is gespecialiseerd in moderne bureaus en complete werkplekken die aan alle voorwaarden voldoen voor de juiste werkplek en design kantoorinrichting. Bureaus in alle prijsklassen, van flexwerkplek, thuiswerkplek, call-center, ergonomisch in hoogte verstelbaar bureau, statafels exclusief design directiebureau.

Met de juiste ergonomische of design bureaustoel of met de juiste bureaulamp maakt u het kantoor of de werkplek compleet. Een gezonde en comfortabele kantoorinrichting zorgen voor gezond werken en leidt tot gemotiveerde collega’s.

Verder kunnen de bureaus gecompleteerd worden met kabelgoten en kabeldoorvoeren en akoestische bureauschermen. Deze zogenaamde privacy screens zorgen voor een verbetering van de akoestiek en geven de bureaus een opgeruimde indruk. Door de talloze kleuren en stoffen die mogelijk zijn voor de bureauschermen komen de werkplekken er nog eens kleurrijk uit te zien. 

Wil je graag dat we je hierbij helpen, laat het ons weten en bel ons voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag langs voor advies of het maken van een passende prijsopgave voor de juiste kantoorinrichting.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.