Narbutas Motion hoogte instelbaar management bureau

€1.499,00 Excl. btw
€1.813,79 Incl. btw
Artikelnummer: DRA200 / DRA 201
Levertijd: 4 weken

Narbutas Motion elektrisch instelbaar management bureau

Een mogelijkheid om actief te blijven op het werk is een enorm voordeel en een geschenk voor onze gezondheid. Regelmatige verandering van lichaamshouding heeft een positieve invloed op ons welzijn en helpt ons om ons beter te concentreren, terwijl een ergonomische en opgeruimde werkplek tot goede emoties leidt. Dat is precies wat een moderne leider nodig heeft: een goede concentratie om beslissingen te nemen en een goed humeur, wat een positieve houding van zijn of haar team zou kunnen bepalen.

MOTION Executive van Narbutas is een systeem van elektrische in hoogte verstelbare bureaus, ontworpen voor een werkplek van een dynamische leider. Dit zit-sta bureau is een combinatie van moderne elegantie en doordachte functionaliteit. De werkhoogte is af te stellen van 70 tot 120 cm. Het melamine blad is 90 x 200 cm en leverbaar in 8 kleuren. In het blad zit standaard een metalen klep met daaronder stopcontacten en USB lader.

MOTION Executive bureaus hebben een uitzonderlijk gevoelige, op gyroscopen gebaseerde antibotsingsfunctie. Deze technologie helpt schade te beperken wanneer het bureau tijdens de verticale beweging op een obstakel stuit.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Motion lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie: "Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld."

Onze Missie: "Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken."

Breedte: 200 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 70 cm - 120 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen