Design Fauteuils

Design Fauteuils

Design Online Meubels heeft een heel breed assortiment aan design fauteuils. Wij hebben het assortiment zo proberen samen te stellen dat er voor ieders smaak wat te vinden is. Zo leveren wij design fauteuils die strak van vorm zijn, of juist lekker los. Natuurlijk fauteuils met lederen bekleding en stoffen bekleding.  Fauteuils voor in uw ontvangstruimte op de zaak, of om op kantoor te zetten om uw volgende strategische stap in te overdenken. Maar ook heerlijke relax fauteuils voor thuis in de woonkamer.

De fauteuils in onze collectie zijn met name ontworpen door Italiaanse en Scandinavische top designers. Door hun vormgeving zien de fauteuils er nog aantrekkelijker uit om in te gaan zitten.

Ook akoestische oplossingen worden door ons geleverd middels design fauteuils. Om ervoor te zorgen dat een hol klinkende ruimte prettiger over komt, of om gewoon lekker in een fauteuil een telefoongesprek te voeren, zonder dat iedereen ongewild deelgenoot wordt van uw privé gesprek.

Design Online Meubels levert mooie, luxe, comfortabele design fauteuils van louter top merken. Denk hier onder andere aan de merken: Softline, Artifort, Sitland, Kastel, Magis, Thonet, en het Belgische BuzziSpace. Omdat deze collecties zo ongelofelijk uitgebreid zijn hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend!

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.