Artifort Orange Slice bezoekersstoel

€1.641,00 Excl. btw
€1.985,61 Incl. btw
Artikelnummer: F 437

Artifort Orange Slice stoel

Wie het genoegen smaakt om een groepje Orange Slice-fauteuils van Artifort bij elkaar te zien, wordt aangenaam getroffen door het speelse karakter van de compositie. Vanuit verschillende visuele invalshoeken toont de Orange Slice diverse stadia van ‘omkrullen’. Hij lijkt iedere keer iets van vorm te veranderen. De stoel bestaat niettemin uit twee volkomen identieke schelpen van geperst beukenhout, afgedekt met vormschuim, wat hem die klassieke retro look geeft. Het opvallendste kenmerk van de Orange Slice is dat de twee identieke schelpen van de stoel lijken ‘om te krullen’. Als je goed kijkt, is het net alsof de stoel naar je lacht.

Verder heeft de Orange Slice een verchroomd metalen buis onderstel. De onderstellen zijn leverbaar in heel veel poedercoat kleuren, of in een mooie verchroomde versie Hier hebben we slechts een selectie van op de site gezet. De zithoogte van dit model is 41 cm of 44 cm. Optioneel is de voetenbank bij te bestellen.

Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering (en leer) leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Pierre Paulin | 1960

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 84 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 78 cm - 82 cm
Zithoogte: 41 cm - 44 cm
Gewicht: 21 kg
Materiaal: Bekleding Vyva Silverguard
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen