Artisan Wu Lounge chair houten stoel

€1.456,00 Excl. btw
€1.761,76 Incl. btw

Artisan Wu Lounge chair

Minimalistische elementen van een klassiek visueel concept zijn gemaakt van een massief materiaal, massief hout, in zachte gebogen vormen. Een exquise verfijning van de verwerking van zeer concrete vormen resulteert in stukken met een uitzonderlijk vloeiend ontwerp. De elementen lijken uit elkaar te vloeien, verbonden door banden die uit het lichaam lijken te vloeien, waardoor een intens niveau van compactheid ontstaat. Krachtige en expressieve elementen zijn volledig vormgegeven zonder scherpe randen, bijna als sculpturen. Uitgebalanceerde en duidelijk gedefinieerde kenmerken creëren ergonomisch geschikte vormen die zelfs in de variaties een duidelijk karakter behouden en illustreren dat ze bij de collectie horen. Het resultaat is monumentale schoonheid doordrenkt met elegantie. Krachtige en expressieve elementen zijn volledig vormgegeven zonder scherpe randen, bijna als sculpturen. Uitgebalanceerde en duidelijk gedefinieerde kenmerken creëren ergonomisch geschikte vormen die zelfs in de variaties een duidelijk karakter behouden en illustreren dat ze bij de collectie horen. Het resultaat is monumentale schoonheid doordrenkt met elegantie.

De Artisan Wu Lounge chair houten stoel is van een klassiek ontwerp met een moderne twist. Deze prachtige gebogen houten lounge stoel is gemaakt van massief hout. De stoel is leverbaar in 6 verschillende prachtige soorten hout. Hierdoor krijgt de stoel een stoer uiterlijk, terwijl hij toch elegant overkomt. Verder heeft de Wu een verrassend hoog zitcomfort. De Wu Lounge chair is er ook in een versie met een leren of gestoffeerde zitting.

Omdat de collectie stoffen/leer zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Studio Pang

Breedte: 60 cm
Diepte: 74 cm
Hoogte: 70 cm
Zithoogte: 39 cm
Gewicht:
Materiaal: Massief hout
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen