Artisan

De Bosnische Artisan fabriek is voortgekomen uit de traditionele houtwerk winkel Ćostović, die al haar liefde voor hout en 50-jarige ervaring van houtverwerking in de fabriek heeft overgebracht. Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van hoogwaardige meubelen gemaakt van massief hout, en deze eis van handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt. Artisan verwierf haar eerste ervaringen met de productie van meubilair voor Nederlandse en Britse ontwerpers en zij begonnen met de eerste eigen collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers in 2007. Sindsdien is ons doel geweest om deze filosofie, die ons met elke collectie begeleidt, te bevestigen met elk stuk hout, waarbij elke ontwerper visie en ijverig vakmanschap.

De collectie van Artisan bestaat uit houten design eetkamerstoelen, houten design tafels, houten design dressoirs, houten design kasten en veel meer. Voor elke meubels is er de keuze uit veel houtsoorten. Voor de stoelen is er een ruime keuze aan bekleding van stof en leer die kunnen worden toegepast. Kortom een uitgebreide collectie voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld een restaurant, of conferentie zaal, maar zeker ook voor thuis in de woonkamer of eetkamer.

Omdat de Artisan collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend.

Onderhouds videoAdvies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.