Artisan Latus houten bureau

€2.778,00 Excl. btw
€3.361,38 Incl. btw

Artisan Latus design bureau

Rustige lijnen van uiterst fijn vakmanschap benadrukken de schoonheid van het materiaal en roepen een continue stroom op door meesterlijk zachte overgangen, waardoor een functionele en toch sculpturale kwaliteit ontstaat. Het resultaat zijn uitzonderlijk zuivere vormen die elkaar overspoelen, buigen en uitdunnen en de flexibiliteit en schoonheid van een massief materiaal onthullen. De collectie is doordrongen van herkenbare elementen van de houders, de verticalen verbonden door fijne horizontale lijnen. De schoonheid van het ontwerp wordt nog geaccentueerd door het begrip van de grondstof, door de structuur van hout te respecteren en visueel te onderstrepen, waardoor een unieke kwaliteit van esthetiek en een elegante structuur ontstaat.

Deze schitterende werktafel van Artisan is een pronkstuk in uw werkkamer. Het Latus houten bureau is gemaakt van massief hout. Hierin heeft u de keuze uit maar liefst 6 soorten hout. Onder het blad bevinden zich 2 lades voor al uw spullen. Dit design bureau is standaard leverbaar in 2 verschillende maten. De werkhoogte van het bureau is 76 cm. Bel voor afwijkende maten of een andere houtsoort naar ons informatie nummer.

Bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: Salih Teskeredžić

Over het merk: De fabriek Artisan is voortgekomen uit de traditionele houtwerkplaats Ćostović, die al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring met houtbewerking in zich heeft opgenomen. Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van hoogwaardige meubelen van massief hout, en deze nadruk op handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt. We deden onze eerste ervaringen op door meubels te produceren voor Nederlandse en Britse ontwerpers, en we begonnen onze eigen eerste collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers in 2007. Sindsdien is ons doel om de filosofie die ons leidt bij elke collectie, elk stuk hout, met de visie van elke ontwerper en ijverige ambachtelijke aanraking te bevestigen.

Breedte: 140 cm - 160 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Ruimte tussen laden en vloer is 62 cm
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen