Betaalmethoden

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Design Online Meubels brengt geen extra kosten in rekening voor het gebruik van deze betalingsmethode.

De voordelen van betalen met iDEAL:

- iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.

- Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

- iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.

- U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland bank, ING bank, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos Bank en Van Landschot Bankiers.


Creditcard

De CreditCard staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. U kunt bij ons betalen met verschillende creditcards. Design Online Meubels brengt geen extra kosten in rekening voor het gebruik van deze betalingsmethode. Vanwege veiligheidsredenen is het maximum bedrag wat kan worden betaald met een creditcard ingesteld op € 2.500,00. Indien u een bestelling wenst te plaatsen boven dit bedrag kunt u ons altijd bellen voor het bestellen op rekening.

Bancontact

Bancontact zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. 

Als marktleider op vlak van elektronische kaartbetalingen, engageert Bancontact zich ertoe zo transparant mogelijk te werken. Niet alleen willen we de rol van woordvoerder van onze sector opnemen, daarnaast streven we ernaar kaarthouders en handelaars op een vlotte manier samen te brengen.

We gaan voor 100% veiligheid in ons product door een constructieve dialoog te onderhouden met alle betrokken partijen.

Betalen op rekening

Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om te bestellen op rekening. Hiervoor moet u in de winkelwagen aangeven dat u een zakelijke klant bent en uw KVK nummer invullen. Bestellingen zullen worden aangenomen op voorwaarde dat wij u als klant accepteren. Het staat ons vrij om (een gedeeltelijke) vooruitbetaling te verlangen of de order om voor ons moverende redenen te weigeren. Indien dit het geval is zulllen wij u hierover zo spoedig mogelijk over informeren.