Bureaus met een verstelbare werkhoogte

Bureaus met een verstelbare werkhoogte

In deze categorie treft u onze in hoogte verstelbaar bureau collectie. Het voordeel van een verstelbaar bureau is dat het goed is voor de gezondheid. Af en toe opstaan helpt de doorbloeding. Als u kiest voor een verstelbaar bureau elektrisch hebben we een uitgebreide keuze uit de mooiste merken. We hebben niet alle zit sta bureau's op de site staan. Niet alleen voor flexplekken hebben we deze oplossing, kijk je naar een zit sta bureau design is er ook voor het luxe segment een uitgebreide keuze.

Een zit sta bureau bevordert een gevarieerde werkhouding. Verschillende onderzoeken tonen aan dat dit leidt tot minder klachten in onder andere de rug, de nek en de schouders. Het blijft wel belangrijk om af te wisselen tussen zitten en staan, aangezien langdurig staand werken ook belastend kan zijn voor de aders in de onderbenen.

Optioneel zijn bijna alle bureau's met een mediabox. Dit is een aansluiting in het werkblad voor stroom en bijvoorbeeld USB of UTP. Dit voorkomt een draden spaghetti en zorgt voor een opgeruimde werkplek.