Bralco Eleva management bureau hoogte instelbaar

€7.905,00 Excl. btw
€9.565,05 Incl. btw
Artikelnummer: EE.2010.T1 / EE.2010.V1
Levertijd: 4 weken

Bralco Eleva management bureau hoogte instelbaar

Verfijnd ontwerp en ergonomie komen samen in Eleva van Bralco, het directiebureau is standaard uitgerust met elektrische hoogte verstelling. In Eleva heeft elk detail een exclusief karakter. Het is de aandacht voor detail die het verschil maakt met dit mooie design bureau. Optioneel is dit bureau uit te rusten met een leren inlay, die het bureau een nog statigere uitstraling geeft. Als u deze optie besteld nemen wij contact met u op om de uiteindelijke kleur van het leer te bepalen.

Tevens is optioneel een mediabox bij te bestellen. Hierin zitten twee 230V aansluitingen en een USB A en C aansluiting.

Het bureau is leverbaar in de maten: 200 x 100 cm, 220 x 100 cm en 240 x 100 cm. De hoogte is instelbaar van 64 tot 110 cm. Het bureau is te bestellen in zeven verschillende hout kleuren.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden op 088 - 638 23 57.

Design: Gianantonio Perin, Monica Fernandes

Bralco is een jong bedrijf dat sterk gelooft in jonge mensen en in hun vermogen om innovators te zijn. Wij bedenken, ontwerpen en produceren systemen voor de inrichting van kantoren en werkplekken bewoond door jonge en dynamische werknemers. Nieuwe manieren van relaties en benaderingen van gedeeld werk vertegenwoordigen de conceptuele inhoud die door onze producten wordt overgebracht. Met deze visie en met een bedrijfsbeleid dat verantwoordelijkheid en autonomie beloont, kunnen we jonge mannen en jonge vrouwen alleen blijven gebruiken om te groeien met een open blik op de wereld en op een nieuwheid die opkomt.

Het label Made in Italy van Bralco valt bij uitstek op door zowel het ontwerp als de uiteindelijke realisatie. Alle Bralco-lijnen worden gekenmerkt door stilistische elementen en onderscheidende kenmerken die het uniek en onnavolgbaar maken. De productieafdeling kan rekenen op knowhow en exclusieve ervaringen, die van het industriële district van Veneto, dat zijn specialisatie in meubelen prominent heeft gemaakt, inderdaad een volledig Italiaanse uitmuntendheid.
Onze projecten, allemaal met een lage impact op het milieu, drukken altijd een zoektocht uit naar avant-garde materialen en aandacht voor ambachtelijke details. We ontwerpen kantoren om te leven, ontwerpen tijdloze lijnen, creëren objecten die lang meegaan.

Breedte: 200 cm - 220 cm - 240 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 64 - 110 cm
Gewicht: 130 - 140 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen