Bralco Sile management bureau met dressoir

€2.343,00 Excl. btw
€2.835,03 Incl. btw
Artikelnummer: SS.1809.A1 + dressoir
Levertijd: 4 weken

Bralco Sile management bureau met vast dressoir

Het Bralco Sile management bureau is een heerlijk multifunctioneel bureau. Prachtig Italiaans design en leverbaar in 3 kleuren en verschillende afmetingen. Het werkblad is leverbaar in de maten 180 x 90 cm en 200 x 90 cm. Beide leverbaar in 3 kleuren. De werkhoogte van dit directiemeubilair is 74 cm.

Het dressoir bestaat uit verschillende modellen. Model 1 is het kleinere model wat een open compartiment aan de voorkant heeft. Hier kunnen op de kopse kant kleuraccenten worden gegeven voor een persoonlijke touch. verder heeft het dressoir 2 kasten en een lade compartiment. Afmeting van model 1 is 170 x 56 x 54 cm (lxbxh). Model 2 is het grotere model wat een open compartiment aan de voorkant heeft. Hier kunnen op de kopse kant kleuraccenten worden gegeven voor een persoonlijke touch. verder heeft het dressoir 3 kasten en een lade compartiment. Afmeting van model 2 is 212 x 56 x 54 cm (lxbxh). Beide modellen zijn leverbaar met 4 lades, of 2 lades met een hangmappenlade. Uiteraard is het dressoir links of recht van te plaatsen.

In de Bralco Sile lijn zijn ook bijpassende ladeblokken, kastjes en dressoirs leverbaar.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden op 088 - 638 23 57.

Design: Gianantonio Perin, Monica Fernandes

Bralco is een jong bedrijf dat sterk gelooft in jonge mensen en in hun vermogen om innovators te zijn. Wij bedenken, ontwerpen en produceren systemen voor de inrichting van kantoren en werkplekken bewoond door jonge en dynamische werknemers. Nieuwe manieren van relaties en benaderingen van gedeeld werk vertegenwoordigen de conceptuele inhoud die door onze producten wordt overgebracht. Met deze visie en met een bedrijfsbeleid dat verantwoordelijkheid en autonomie beloont, kunnen we jonge mannen en jonge vrouwen alleen blijven gebruiken om te groeien met een open blik op de wereld en op een nieuwheid die opkomt.

Het label Made in Italy van Bralco valt bij uitstek op door zowel het ontwerp als de uiteindelijke realisatie. Alle Bralco-lijnen worden gekenmerkt door stilistische elementen en onderscheidende kenmerken die het uniek en onnavolgbaar maken. De productieafdeling kan rekenen op knowhow en exclusieve ervaringen, die van het industriële district van Veneto, dat zijn specialisatie in meubelen prominent heeft gemaakt, inderdaad een volledig Italiaanse uitmuntendheid.
Onze projecten, allemaal met een lage impact op het milieu, drukken altijd een zoektocht uit naar avant-garde materialen en aandacht voor ambachtelijke details. We ontwerpen kantoren om te leven, ontwerpen tijdloze lijnen, creëren objecten die lang meegaan.

Breedte: 180 cm - 200 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen