Barkrukken / Sta-krukken

Barkrukken / Sta-krukken

Design Online Meubels heeft barkrukken voor ieders budget maar vooral een collectie design barkrukken die zo breed is dat er voor iedere smaak volop te kiezen valt. Belangrijk is dat de barkruk comfortabel, functioneel, duurzaam en mooi is. Het is tenslotte een onderdeel van jouw leefomgeving, thuis of op het werk. Wij leveren barkrukken die geschikt zijn voor professioneel gebruik in de horeca, zowel voor binnen als voor buiten. Maar ook design barkrukken die prachtig thuis voldoen, of op kantoor aan de bar in de kantine.

In onze collectie hebben wij barkrukken met verschillende zithoogtes, barkrukken met rugleuning of barkrukken zonder rugleuning, krukken van hout, van metaal en van prachtig kunststof. Maar ook beklede barkrukken.

Verder hebben we een uitgebreide collectie sta-krukken om bijvoorbeeld achter uw ontvangstbalie te zetten, of om op een beurs te gebruiken.

Design Online Meubels heeft luxe, comfortabele sta-krukken en barkrukken van meer dan 15 top design merken. Denk hier onder andere aan de merken: Emeco, Rexite, Kartell, Kastel, Ondarreta, PlankThonet,  en het Duitse Interstuhl. Omdat deze collecties zo ongelofelijk uitgebreid zijn hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend!

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.