Artifort Beso barkruk

€490,00 Excl. btw
€592,90 Incl. btw
Artikelnummer: Beso kruk sledeframe

Artifort Beso kruk

Beso, Spaans voor kus, is een veelzijdige stoelenprogramma van de hand van ontwerper Khodi Feiz. De Beso kruk valt op door zijn eenvoudige lijnenspel, lichtheid, flexibele karakter en zit comfort. De Artifort Beso barkruk is een compacte maar comfortabele design kruk. De barkruk is leverbaar met 3 verschillende onderstellen: een 4-poots stalen onderstel met zwarte vloerdoppen, een 4-poots houten onderstel met witte vloerdoppen en een metalen sledeframe zonder vloerdoppen. De metalen frames zijn er in zeer veel RAL kleuren. De zithoogte van deze kruk is 61 cm of 71 cm. Optioneel is de kruk ook leverbaar met een zithoogte van 81 cm. Neem hiervoor contact met ons op. Wij hebben slechts een kleine keuze op de site gezet, maar leveren wel alle mogelijkheden. De houten poten zijn uitgevoerd in standaard naturel geolied hout. Ook bij de geoliede poten zijn er meer kleur afwerkingen mogelijk. Neem ook hiervoor contact met ons op.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Khodi Feiz | 2015

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 51 cm
Diepte: 46 cm
Hoogte: 100 cm
Zithoogte: 81 cm
Gewicht: 10 kg
Materiaal: Stoffering Vyva Silverguard
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen