Artifort

KUNST EN COMFORT
... is waar dit wereldberoemde merk voor staat. En voor een tijdloos ontwerp. Ontwerp dat blijft bestaan. Ontwerp dat toonaangevend is. Van Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt tot René Holten en Patrick Norguet. Ontwerpen voor zitten, wachten, vergaderen, opbergen en bespreken. Het is geen toeval dat onze prachtige, exclusieve design meubels te zien zijn in de collecties van het Museum voor Moderne Kunst en het Centre Pompidou. Artifort betekent topkwaliteit ontworpen door topontwerpers. Voor thuis, op kantoor, directiekamer of lobby. In de Artifort-collectie vindt iedereen die belang hecht aan vorm en functie een ontwerp dat hun hart vasthoudt.

In de Artifort design collectie treft onder andere de bekende Beso designstoelen en krukken, de Artifort Gap stoelen voor conferentieruimtes, de prachtige en heerlijk comfortabel zittende Mare bank, of de Artifort Clarion design vergadertafels in vele maten en kleuren.

Omdat de Artifort collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend!

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul HIER uw gegevens in.