Artifort Mare leren bank met losse kussens

€3.768,00 Excl. btw
€4.559,28 Incl. btw
Artikelnummer: LC 304

Artifort Mare bank met leer bekleed

De Mare design zitbank van Artifort met los rugkussen is in 2006 voor Artifort ontworpen door René Holten. Het is een ingetogen ontwerp met strakke lijnen en subtiele details. Kenmerkend voor het ontwerp zijn de ranke sledevoet die van uit de achterzijde doorloopt tot in de voorzijde van de bank. De bank oogt hierdoor heel elegant. Mare zit bijzonder comfortabel en past zowel in een modern als een klassiek interieur.

Om voor ieder interieur een gewenste opstelling te kunnen maken, is de Mare familie in 2018 uitgebreid met diverse nieuwe elementen zoals de chaise longue en dormeuse. De basis van Mare is een 2-, 2.2-, 2.5- of 3-zits bank. Klein of groot, recht of speels: het kunnen creëren van een persoonlijke opstelling is het idee achter Mare. Verschillende losse elementen maken verrassende combinaties mogelijk. Kies voor stof of juist voor leer. Voor brede of smalle armleuningen. Standaard zijn de armleuningen 11 cm breed. Om de juiste zithouding te bieden is er de keuze uit twee zithoogtes, 43 cm of 45 cm.

Het frame is leverbaar in vele kleuren poedercoat, of in prachtig gepolijst RVS.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor alle mogelijkheden bij deze bank.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: René Holten | 2006

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 149 cm - 175 cm - 204 cm - 235 cm
Diepte: 86 cm
Hoogte: 72 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht:
Materiaal: Elmosoft leer
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen