Luxe design directiestoelen

Luxe design directiestoelen

Hier treft u onze uitgebreide collectie exclusieve design directie bureaustoelen aan. Uiteraard hebben deze ergonomische bureaustoelen een perfect zitcomfort, zijn ze uitgevoerd in leer of luxe stof en bezitten ze een keur aan mogelijke instellingen. Bureaustoelen met een luxe uitstraling, die de "bezitter" een machtig gevoel geeft. De directie bureaustoelen zijn leverbaar met een hoge rugleuning, of een lage rugleuning, in de mooiste kleuren bekleding en in de meest luxe uitvoeringen leder.

Bij de meeste van deze stoelen zijn ook bijpassende conferentie stoelen leverbaar die aan de vergadertafel kunnen worden geplaatst, of als paar vóór uw bureau komen, zodat u iemand in stijl bij u aan het bureau kunt ontvangen.

Bij de directie bureaustoelen treft u modellen met prachtige gepolijst aluminium voetenkruizen, luxe netbespanning voor een altijd koele rug, of een stoel met aluminium buitenkant die gefigureerd heeft in een aantal James Bond films.

Wij voeren exclusieve design directie bureaustoelen van o.a. de merken: Interstuhl, Giroflex, HÅG, Luxy, Sitland, Alias enz. Omdat deze collecties zo ongelofelijk uitgebreid zijn hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend!

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.