Quinti That's it design bureaustoel met net rug

€928,00 Excl. btw
€1.122,88 Incl. btw
Artikelnummer: QX1307NES
Levertijd: 5 weken

Quinti That's it bureaustoel met rugleuning met netbespanning

De That's it bureaustoel van Quinti is een fauteuil met elegante en lichte vormen, zijn gegoten aluminium frame combineert lichtheid, stevigheid en een speciaal hi-tech ontwerp. Dat vat alle kenmerken samen van deze "werk" stoelen. De That's it ergonomische bureaustoelen van Quinti omvat in haar elegante en moderne lijnen de essentie van een bureaustoel. De bureaustoel heeft een grote en ergonomische rugleuning. De gevoerde kussens integreren goed met het aluminium frame en garanderen een uniek ontwerp. Dit maakt hem zeer geschikt als design directie bureaustoel en als design conferentiestoel. De basis van de Quinti That's it is gemaakt van gepolijst aluminium of zwart of wit aluminium en wordt gecombineerd met een kantelmechanisme van topkwaliteit en zorgt voor een hoge mate van aanpassing.

De That's it is leverbaar in zeer veel kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen deze mooie stoel alleen in stof op de site site zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke stoffen en uiteraard leren uitvoering. Standaard wordt de design bureaustoel geleverd met zwarte wielen. Optioneel zijn design wielen bij te bestellen.

Deze mooie stoel is ook leverbaar met een gestoffeerde rugleuning. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Design: Alegre Design | 2023

Over het merk: QUINTI design meubels zijn gemaakt in het hart van Toscane! Een royaal grondgebied waar geschiedenis, kunst en fabricage perfect samenkomen en het resultaat wordt getoond door mensen. Toscane stelt een andere manier van leven en cultuur voor, en zorgt voor de behoeften van anderen. Traditie en cultuur van goedgemaakte producten zijn te vinden in ons dagelijks werk, onze filosofie en onze stoelen. QUINTI is traditie, passie en innovatie! Design meubels voor kantoor en design meubels voor thuis.

Kwaliteit is een doel dat wij als principe gebruiken als het onze dagelijkse acties inspireert, van de selectie van de grondstoffen tot het werk zelf, van het management tot het verzenden van de goederen. Elke fase is gevuld met toewijding en professionaliteit. Om onze klanten de ervaring te bieden die wij al jaren hebben verworven. Quinti is ISO 9001 gecertificeerd en 100% made in Italië.

Breedte: 68 cm
Diepte: 68 cm
Hoogte: 103 cm - 113 cm
Zithoogte: 38 cm - 50 cm
Gewicht: 14 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen