Quinti Aventador directie bureaustoel

€1.199,00 Excl. btw
€1.450,79 Incl. btw
Artikelnummer: QX210600S00 / + QX210600S00
Levertijd: 5 weken

Quinti Aventador luxe directie bureaustoel

De Aventador ergonomische bureaustoelen van Quinti omvat in haar elegante en moderne lijnen de essentie van een bureaustoel. De Quinti Aventador heeft een grote en ergonomische rugleuning. Dit maakt hem zeer geschikt als design directie bureaustoel en als design conferentiestoel. De basis van de Quinti Aventador is gemaakt van gepolijst aluminium of zwart aluminium en wordt gecombineerd met een kantelmechanisme van topkwaliteit en zorgt voor een hoge mate van aanpassing.

De aluminium armleuningen vormen de kern van de fauteuil. Zij zijn voorzien van het synchroon-mechanisme van de nieuwste generatie en de rugleuning is gemaakt van staal en polyurethaan met verschillende dichtheid.

De Aventador is leverbaar in zeer veel kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen deze mooie stoel alleen in leer op de site site zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke stoffen. Standaard wordt de design bureaustoel geleverd met aluminium gekleurde of zwarte wielen. Optioneel zijn andere wielen te bestellen, zoals open design wielen.

Deze directie stoel is er ook in een uitvoering met een hoge rugleuning. Bent u geïnteresseerd in dit model, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een scherpe offerte te ontvangen bij aanschaf van meerdere stuks.

Bij bestellingen boven de 20 stuks zijn ook andere kleuren frame te bestellen.

Design: Alegre Design | 2023

Over het merk: QUINTI design meubels zijn gemaakt in het hart van Toscane! Een royaal grondgebied waar geschiedenis, kunst en fabricage perfect samenkomen en het resultaat wordt getoond door mensen. Toscane stelt een andere manier van leven en cultuur voor, en zorgt voor de behoeften van anderen. Traditie en cultuur van goedgemaakte producten zijn te vinden in ons dagelijks werk, onze filosofie en onze stoelen. QUINTI is traditie, passie en innovatie! Design meubels voor kantoor en design meubels voor thuis.

Kwaliteit is een doel dat wij als principe gebruiken als het onze dagelijkse acties inspireert, van de selectie van de grondstoffen tot het werk zelf, van het management tot het verzenden van de goederen. Elke fase is gevuld met toewijding en professionaliteit. Om onze klanten de ervaring te bieden die wij al jaren hebben verworven. Quinti is ISO 9001 gecertificeerd en 100% made in Italië.

Breedte: 70 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 105 cm - 113 cm
Zithoogte: 46 cm - 54 cm
Gewicht: 20 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie: Ook met hoge rug beschikbaar
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen