Luxe management bureaus

Management bureaus

Ontdek hier onze collectie luxe design directie bureaus. Prachtige glazen werktafels, bureaus met leren blad, exclusieve bureaus van Italiaans ontwerp of juist strakke werktafels van modern Scandinavisch design. Prachtige management bureaus met bijpassende kasten en ladeblokken van de mooiste materialen. Nu ook elektrisch in hoogte verstelbare directiebureaus.

Ook qua vorm zijn er tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een niervormig glazen bureau met verchroomd stalen frame, of een imposante hoekopstelling met vast dressoir onder het bureau. Bureaubladen gemaakt van het beste geoliede walnotenhout, of van het warme Wengé, of toch meer de retro-look van de Thonet bureaus met hun zwarte gelakte bladen.

In al deze series zijn natuurlijk bijpassende kasten en vergadertafels beschikbaar om uw kantoor die uitstraling te geven, waar u altijd al naar op zoek was. 

Wij leveren exclusieve design managementbureaus van onder andere: BuloUltom, Fantoni, Alias, Interstuhl, Meco, Thonet, MDD...

Wil je graag dat we je helpen bij de aanschaf, laat het ons weten en bel ons voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag langs voor advies of het maken van een passende prijsopgave voor de juiste kantoorinrichting.

Advies nodig, of moeten we bij u langs komen? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.