Fantoni

Verticalisering van de processen, total design, R&D, zijn de basis van top-level ondernemerschap. Dit is het hart van de Italiaanse Fantoni groep, marktleider in de productie van MDF en spaanplaat, design kantoormeubilair, pre-afgewerkte vloeren en geluidabsorptie panelen.

Met prachtige lijnen zoals de Quaranta5, de Meta of de Framework brengt Fantoni supermooi Italiaans design naar Nederlandse werkplekken. Maar ook de Multipliceo is zo'n prachtige luxe design kantoormeubellijn die in geen enkel management kantoor zou misstaan. Niet alleen bureaus, maar ook luxe vergadertafels met leren blad in een keur van kleuren behoren tot de standaard collectie.

Strakke design receptiebalies met LED-verlichting, opvallende ladeblokken, of juist onopvallende maar prachtige kasten. Fantoni biedt het allemaal. En dan ook nog van betaalbare topkwaliteit. Standaard hebben wij niet alle lijnen van Fantoni op de site staan. Wij leveren dit echter wel allemaal. Vindt u op de site niet wat u zoekt? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in en we helpen u direct!

Bij dit merk hoort dan ook een perfecte service. Die bieden wij u standaard aan. Niet alleen bij Fantoni, maar bij alles wat u bij ons besteld. Service van de wieg tot het graf. Als wij vertrekken zijn de dozen weg, is het chroom gepoetst en hoeft u enkel nog uw bureaustoel aan te schuiven om aan de slag te kunnen.