Fantoni HUB 2-4 pers. bureau-eiland met hemel

€3.005,00 Excl. btw
€3.636,05 Incl. btw
Artikelnummer: F85TB044
Levertijd: 6 - 8 weken

Fantoni HUB 2 - 4 pers. bureau-eiland

Werken met je voeten op de grond en je hoofd in de wolken. Vandaag is onze manier van werken volledig veranderd. Wij zijn sneller, efficiënter, flexibeler. We hebben geleerd om te leven met een nomadische aanpak, onze verwachtingen van de dagelijkse routine wordt steeds “vloeibaarder”. Het is dan ook geen verrassing dat de eisen met betrekking tot onze werkruimtes ook zou moeten veranderen, steeds flexibeler, hybride, klaar om te veranderen en aan te passen aan verschillende functies, aantallen mensen, of rollen.

Het HUB concept van Fantoni is een office-systeem, gemaakt voor deze hedendaagse wereld. Het is een landschap dat klaar is om te veranderen, eenvoudig te begrijpen en te gebruiken, en gemakkelijk om te maken, omdat het is ontworpen om van dag tot dag aangepast te worde en, herkent onze behoefte om de ruimte waar we urenlang per dag verblijven te personaliseren.

HUB is een zeer toegankelijk bureaueiland om even snel met een paar man te vergaderen, of om een paar uur met een klein team (of alleen) aan te werken. Het werkeiland is 164,8 cm in het vierkant en heeft een werkhoogte van 75 cm. In het midden is een opening om de kabel door te voeren. Optioneel is de hemel leverbaar met LED verlichting.

Klik hier voor alle mogelijkheden van de Fantoni HUB collectie. 

Of bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Breedte: 164,8 cm
Diepte: 164,8 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht: 135 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen