MDD OGI-Y modulair bureau-eiland (2, 4 of 6 persoons)

€495,00 Excl. btw
€598,95 Incl. btw
Artikelnummer: BOY34
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-Y modulair bureau-eiland

MDD OGI-Y modulaire bureaueilanden zijn de ultieme oplossing voor bedrijven waar in teamverband wordt gewerkt met een positieve efficiënte interactie. De OGI-Y modulaire bureau-eilanden van MDD zijn zo ontwikkeld dat nieuwe ideeën eenvoudig kunnen worden uitgewisseld. De bureauschermen, in talloze uitvoeringen, maken het mogelijk om de werkplekken te verdelen en gewenste veiligheid en privacy te creëren, maar nog wel steeds de mogelijkheid bieden om effectief met elkaar te kunnen blijven communiceren. Optioneel zijn deze privacy schermen leverbaar. Bel ons voor alle mogelijkheden qua formaat, kleur en materiaal. Of kijk onder aan de pagina bij de gerelateerde producten. De op de foto getoonde rail met toebehoren wordt niet standaard meegeleverd met de schermen. Deze moeten optioneel worden besteld.

De OGI-Y bureau-eilanden zijn geschikt als bureau 2 personen, 4 persoonsbureau of 6 persoonsbureau. Perfect geschikt om call centers mee in te richten of op afdelingen waar in teamverband wordt gewerkt. Kies zelf uw eigen uitstraling met behulp van de vele kleuruitvoeringen van de werkbladen en de onderstellen. Praktisch kabelmanagement voor het wegwerken van stekkerdozen en snoeren kun u er optioneel bij bestellen. De optionele mediabox bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

De werkhoogte van dit dubbel bureau is 74 cm.

Klik hieronder op de folder voor de complete OGI bureau collectie van MDD.

Of bel voor meer informatie of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: MDD
Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.
Breedte: Variërend van 160 cm tot 540 cm
Diepte: 162 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: vanaf 69 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen