MDD OGI Drive hoogteverstelbaar 2-persoons bureau-eiland

€1.890,00 Excl. btw
€2.286,90 Incl. btw
Artikelnummer: BOD814
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI Drive 2-persoons bureau-eiland 

OGI Drive van MDD is een elektrisch in hoogte verstelbaar ergonomisch bureau 2 personen die het mogelijk maakt om flexibele sta en zit posities te creëren voor een optimale ergonomische houding. De hoogteregelaar bevindt zich onder het bureaublad, en verandert eenvoudig de hoogte van het werkblad al naar gelang u wenst. Hierdoor is dit bureau met name geschikt als flexplek. Denk bijvoorbeeld aan call centers, of verkoopkantoren waar het verkooppersoneel ambulant is.

Door de hoogte te veranderen tijdens lange werkdagen verhoogt u ook nog eens de productiviteit. Deze dynamische werkplek voorkomt lichaamsklachten door te lang zitten en is goed voor uw gezondheid. Door de Drive akoestische panelen er bij te bestellen creëert u een bepaalde mate van privacy en extra veiligheid.Optioneel zijn deze (akoestische) privacyschermen leverbaar.

Standaard wordt het bureaueiland geleverd met een kabelgoot en 2 kabel slangen om de kabels netjes weg te werken. Optioneel is een kabeldoorvoer te bestellen of een mediabox, die is uitgerust met 2xRJ45 (class E, cat. 6); +1 x USB + 4x 230V. Deze worden dan in beide bureaubladen geplaatst zoals op de afbeeldingen.

In de folder hieronder vindt u alle details en mogelijkheden van de Drive verstelbare bureaus.

Bel ons voor info of het maken van een vrijblijvende afspraak op 088 - 638 23 57.

Design: Zbigniew Kostrzewa
Folder:

Breedte: 140 cm - 200 cm
Diepte: 169 cm
Hoogte: 65 - 130 cm
Gewicht: 95 kg; 102 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen