MDD Standard verrijdbaar ladeblok

€368,00 Excl. btw
€445,28 Incl. btw
Artikelnummer: KRT12
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Standard ladeblok met wielen

Een essentieel onderdeel van elk georganiseerd kantoor. De ladeblokken maken het mogelijk veel op te bergen in een relatief kleine ruimte. Het minimalistische maar elegante ontwerp past uitstekend in zowel moderne als klassieke kantoren. Dankzij de keuze uit verschillende varianten en talrijke kleuropties kan elk ladeblok specifiek aan de behoeften en eisen van de gebruiker worden aangepast.

Dit verrijdbare ladeblok van MDD is gemaakt van 18 mm melamine plaat. Hij is leverbaar in 2 varianten. Een met drie laden en een materiaallade, en een met een hangmappenlade en 2 laden. De hangmappenlade is 100% uittrekbaar. De body van deze kast is leverbaar in 2 verschillende kleuren. Voor de voor- en bovenkant heeft u de keuze uit 12 verschillende kleuren. De maximale belasting van dit ladeblok is 25 kg. Qua hoogte is dit ladeblok te leveren met een diepte van 80 cm en een hoogte van 74 cm, zodat hij naast het bureau past en mooi aansluit aan het bureaublad. Hierdoor wordt de werkplek weer iets vergroot. De andere variant is 58 cm hoog en 60 cm diep, zodat hij netjes onder het bureaublad past. 

De MDD Standard ladeblokken passen bij alle MDD bureausystemen en receptiebalies. Maar ook perfect geschikt en te combineren met bureausystemen van andere merken. Een praktische opberg mogelijkheid voor een gunstige prijs. Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor advies of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 40 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 58,6 cm
Gewicht: 23 kg
Materiaal: E1 spaanplaat met melamine toplaag, 4 kunststof wielen (2 blokkeerbaar)
Aanvullende informatie: Uitgevoerd met 3 laden/1 materiaallade of 1 hangmaplade/1 lade/ 1 materiaallade
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen