Design bureaustoelen

Design bureaustoelen

Op deze pagina treft u onze uitgebreide collectie van professionele design bureaustoelen. Ten slotte hoeven bureaustoelen niet alleen functioneel te zijn, mooi aantrekkelijk design is zeker ook van belang. In onze collectie van mooie design bureau stoelen treft u enerzijds merken aan die design producten voeren, anderzijds staan er de producten die zijn ontworpen door top designers uit onder andere Italië en de Scandinavische landen. Denk bijvoorbeeld aan Hadi Teherani, die de beroemde Silver stoel ontwierp voor Interstuhl, die vervolgens werd gebruikt in een aantal James Bond Films. Maar ook Svein Asjbørnsen, die voor HÅG een aantal prachtige design bureaustoelen ontwierp.

Design bureaustoelen horen tegenwoordig niet meer alleen thuis in het directiekantoor. Je treft ze nu zeker ook aan op de werkvloer. Het gevoel van thuiswerken wordt hier veel dichter door benaderd. Omdat design burostoelen tegenwoordig ook als betaalbare stoel wordt gemaakt is er dus keus voor iedereen.

Wij hebben niet alle stoelen uit elke collectie van onze leveranciers op de site staan, maar kunnen wel alle stoelen en banken leveren die onze merken voeren. Uw keuze is dus nog veel ruimer dan u hier ziet. Zeker qua bekleding is er veel meer mogelijk dan wij op de site aanbieden. Omdat design zich niet laat vangen, beperken wij ons dus niet tot de standaard. Alles is mogelijk! Vraag ons dus naar alle mogelijkheden. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Design Online Meubels voert onder andere de volgende merken professionele design bureaustoelen: Quinti, Sitland, Magis, Luxy, Interstuhl, HÅG,Giroflex, Alias,…

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.