Klober Mera 98 ergonomische bureaustoel

€865,00 Excl. btw
€1.046,65 Incl. btw
Artikelnummer: MER98 + 3549
Levertijd: 5 weken

Klöber Mera 98 bureaustoel

​​​​​​"De Mera van Klöber is een solide ergonomische design bureaustoel, met alle functies en instelmogelijkheden die kenmerkend zijn voor een goede bureaustoel. Zowel de mogelijkheid van een snelle aanpassing aan verschillende gebruikers alsook de ergonomische kwaliteit blijken perfect”, schrijft het Duitse onderzoeks-tijdschrift FACTS en beoordeelt hem als ’zeer goed’.

Gepatenteerd: de hightech-netrug van Mera is een wereldprimeur. Met driecomponententechniek uit één stuk gemaakt, voor een homogene verschijningsvorm.

Ergonomisch: voor een langdurig gezonde houding, zit de bekkensupport altijd op de ergonomisch juiste positie. Het maakt niet uit in welke positie de schuifzitting staat: met stationaire bekkensupport voor een intuïtieve, gezonde oprichting van het bekken.

De rugleuning is aan de binnenkant gestoffeerd en heeft aan de buitenkant een kunststof schaal.

Deze bureaustoel is er in een zwarte en een wit-grijze uitvoering. Optioneel is de stoel uit te rusten met glijders in plaats van wielen.

Omdat de collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Jörg Bernauer

Breedte: 70 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 103 cm - 114 cm
Zithoogte: 40 cm - 51 cm
Gewicht: 18 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen