Klöber

Op zoek naar de ultieme zitbeleving? Die vind je bij Klöber. Met zitmeubilair dat zowel hoogwaardig, ergonomisch als behaaglijk is. Onze missie is de kunst van het zitten te vertalen vanuit de theorie naar de praktijk, om je comfortgevoel tijdens het werken te verhogen. Geïnspireerd door onze geboortestreek, de regio Bodenmeer in Duitsland, creëren wij zitmeubilair waarin duurzaamheid, innovatie en schoonheid samengaan. Wij zijn klaar voor de werkplek van vandaag en morgen. Ben jij dat ook?

Maximale inzet en teamwork. Met de kennis van een ingenieur, het stijlgevoel van een vormgever en de hoge kwaliteitseisen van een stoffeerder produceren wij stoelen voor je ultieme zitbeleving. Gecertificeerde materialen, ressource-besparende verwerking: uit liefde voor onze geboortegrond en de natuur dragen wij zorg voor een energie-efficiënte productie en voeren wij herhaaldelijk kwaliteitscontroles uit. Leun achterover en geniet van je unieke zitbeleving.

Omdat de Klöber collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend.