Klober CoMeet vergaderstoel / eetkamerstoel

€396,00 Excl. btw
€479,16 Incl. btw
Artikelnummer: com66
Levertijd: 5 weken

Klober CoMeet vergaderstoel / eetkamerstoel

Gezellig vergaderen in een ontspannen sfeer. Het gezellige archetype voor een productieve koffiepauze op kantoor of thuis. Klöber vertegenwoordigt een dynamische vergadering, evenals internationaal gerespecteerde esthetiek en design dat wereldwijd creatieve processen ondersteunt. Klöber staat ook voor regionale identiteit en de oorsprong van het bedrijf in de omgeving van het Bodenmeer. Dat is waar de jonge onderneemster Margarete Klöber het bedrijf meer dan 80 jaar geleden oprichtte en meer dan 80 jaar geleden haar visie op de kunst van het zitten uiteenzette en werkelijkheid maakte. De grondgedachte - comfort en huiselijkheid op de werkplek integreren - is de inspiratiebron voor alle ontwikkelingen. We zien dat ontwerper Jörg Bernauer niet alleen wordt beïnvloed door nieuwe dingen, maar ook door wat al vertrouwd is. Toch is hij, net als Margarete Klöber, niet bang om zijn eigen weg te gaan. Jörg Bernauer is in de creatieve werkplaats, omringd door mijlpalen uit Klöbers evolutie: "Van die eerste moodboards tot het eerste prototype, het duurde ons ongeveer 5 maanden om CoMeet te ontwikkelen. We hadden een visie tijdens deze reis: we wilden een vergaderstoel of eetkamerstoel die overal op natuurlijke wijze zou passen - zonder compromissen". CoMeet is huiselijk, uitnodigend en duidelijk vormgegeven. Een stoel die op natuurlijke wijze in elke ruimte en op elke plaats tot zijn recht komt.

De stoel is leverbaar met poten van zwart gelakt beuken of van naturel eiken. De kunststof zitschaal en rugleuning zijn leverbaar in 5 kleuren. Voor de rugleuning kunt u verder kiezen uit twee kleuren petvilt. Optioneel zijn petvilt (losse) kussentjes leverbaar in twee kleuren voor op de zitting. Verder is de stoel uitgerust met of zonder armleggers.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Jörg Bernauer

Over Klöber: Op zoek naar de ultieme zitbeleving? Die vind je bij ons. Met zitmeubilair dat zowel hoogwaardig, ergonomisch als behaaglijk is. Onze missie is de kunst van het zitten te vertalen vanuit de theorie naar de praktijk, om je comfortgevoel tijdens het werken te verhogen. Geïnspireerd door onze geboortestreek, de regio Bodenmeer, creëren wij zitmeubilair waarin duurzaamheid, innovatie en schoonheid samengaan. Wij zijn klaar voor de werkplek van vandaag en morgen. 

Wat is er voor nodig om uitgekiende producten aan te bieden? Maximale inzet en teamwork. Met de kennis van een ingenieur, het stijlgevoel van een vormgever en de hoge kwaliteitseisen van een stoffeerder produceren wij stoelen voor je ultieme zitbeleving.

Breedte: 53 cm
Diepte: 49 cm
Hoogte: 80 cm
Zithoogte: 44 cm
Gewicht: 5 kg - 6 kg
Materiaal: Kunststof met houten poten
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen