Design klassiekers

Design klassiekers

Wat maakt een stoel een klassieker? Met name een model dat de tand des tijds moeiteloos kan doorstaan. Bij Design Online Meubels treft u een ruime collectie aan van stoelen die moeiteloos aan dit criterium voldoen. Stoelen die professioneel in de horeca worden gebruikt, of bureaustoelen die iedereen meteen herkent qua ontwerp. Maar ook prachtige aluminium modellen met lederen bekleding. Die wil toch iedereen! Of wat te denken van een hele reeks klassiekers van Thonet. Van de in de jaren 50 ontworpen leren lounge fauteuils, tot tijdloze onverwoestbare houten café stoelen.

Design Online Meubels levert design klassiekers van meer dan 10 top design merken. Denk hier onder andere aan de Masters stoel van Kartell, of Silver bureaustoel van Interstuhl waar James Bond nog op plaats heeft genomen. Maar ook de Perillo van Züco, of de houten café stoel van Thonet. We voeren ze allemaal!

Omdat deze collecties zo ongelofelijk uitgebreid zijn hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend!

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.