Artifort Bras sofa

€2.837,00 Excl. btw
€3.432,77 Incl. btw
Artikelnummer: Bras bank 2-zits

Artifort Bras bank

De Bras design bank van Artifort is een prachtige uitbreiding van de bekende Bras-familie. De Bras design sofa nodigt je uit en omarmt je. Lui achterover, of knus in de hoek, geniet van het comfort dat deze prachtige strakke bank je biedt. Heerlijk ontspannen. Kenmerkend voor de Bras zijn de unieke armleuningen. Je arm vormt immers geen haakse hoek, maar buigt facets-gewijs. De natuurlijke vorm van je arm, wanneer je deze ontspannen op een leuning legt, inspireerde Khodi Feiz tot dit design.

De zit, rug en armleuning van Bras worden los van elkaar gestoffeerd en later pas met elkaar verbonden. Hierdoor worden de strakke rondingen van de bank extra benadrukt en krijgt het ontwerp iets luchtigs en unieks. Door de unieke constructie veert de rug licht mee wanneer je gaat zitten. De zitting is voorzien van een gevlochten bedding met daarover een dikke laag zacht doch stevig schuim.

De bank heeft een zithoogte van 44 cm. Voor het frame heeft u de keuze uit een essenhouten onderstel, afgewerkt in een Artifort oliekleur of een metalen onderstel dat is afgewerkt in een poedercoat kleur. Wij hebben slechts een paar kleuren op de site gezet. Bel voor meer kleuren.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Khodi Feiz | 2014

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

Breedte: 180 cm - 215 cm - 250 cm
Diepte: 77 cm
Hoogte: 72 cm
Zithoogte: 44 cm
Gewicht: 60 kg - 63 kg - 67 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen