Design bureaustoelen

Bureaustoelen

Design Online Meubels is dé specialist in het adviseren en leveren van professionele ergonomische bureaustoelen. Wij hebben een onderverdeling gemaakt in onder andere ergonomische bureaustoelen, design bureaustoelen, bureaustoelen voor flexwerk plekken en bureaustoelen voor thuis. Allemaal bureaustoelen van hoogwaardige kwaliteit en van top merken. In de collectie treft u bureaustoelen van leer of bureaustoelen met netbespanning. Maar natuurlijk ook bureaustoelen met hoogwaardige bekleding. Alle bureaustoelen komen van hoogwaardige leveranciers die gebruik maken van Italiaanse designers of van hippe Scandinavische ontwerpers. Verder treft u hier een uitgebreide collectie met ergonomische krukken die een optimale zithouding garanderen. Stilzitten is er niet meer bij!

Omdat iedereen een andere zitpositie heeft met zijn of haar specifieke wensen komen wij graag bij u langs om geheel vrijblijvend advies te geven over de beste oplossing in uw situatie. Wij kijken dan niet alleen naar de stoel, maar houden ook rekening met de hoogte van het bureau, de vloer waarop de stoel staat enzovoorts.

Moeten er meerdere stoelen worden aangeschaft voor een afdeling of werkvloer dan kunnen wij een proefstoel voor u regelen, zodat kan worden bekeken of de aangeboden stoel(en) voldoen aan de specifieke eisen.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.