ProjectChair PC-V14 stoel bureaustoel / vergaderstoel

€289,00 Excl. btw
€349,69 Incl. btw
Artikelnummer: PC-V14

ProjectChair PC-V14 stoel bureaustoel / meetingstoel

In opdracht van en in samenwerking met onze productie is deze stoelenserie ontstaan. Martin Ballendat is verantwoordelijk voor dit ontwerp en heeft met deze stoel de RED DOT DESIGN AWARD 2023 in de wacht gesleept. De nieuwe V14 vergaderstoel is vervaardigd van kunststof, een gekleurd frame en gestoffeerde zitting, in "ton sûr ton". Het kunststof frame is in 9 frisse kleuren beschikbaar. De armleggers lopen door in het frame waartussen de rugleuning met een gatenpatroon voor ondersteuning in rug zorgt. De PU wielen zijn geschikt voor een hard en zacht vloeroppervlak en hebben een meegekleurd detail aan de zichtzijde van het loopvlak. De 5 teens kruisvoet en gasveer zijn in de kleur van het frame. Het frame geeft de stoel flexibiliteit met een comfortabele zit.

Eenvoud in frisse kleuren. Het kunststof is recyclebaar en de zitting is losmaakbaar, dit maakt dat de stoel voor 98% recyclebaar is. Deze stoel is uitermate geschikt voor een flexibele werkplek, vergaderen, scrum omgeving, scholen e.d.

ProjectChair levert in principe uit voorraad. Informeer wel even vooraf of er voldoende beschikbaar is in de gewenste kleur. Het kan zijn dat er een levertijd van toepassing is.

Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Hoogte: 83,5 - 93,5 cm
Zithoogte: 44 cm - 54 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Red Dot 2023 winnaar
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen