Klober Mera diamond bureaustoel

€825,00 €560,00 Excl. btw
€677,60 Incl. btw
Artikelnummer: MER94
Levertijd: 5 weken

Klöber Mera Diamond bureaustoel ACTIEMODEL

​​​​​​"De Mera van Klöber is een solide ergonomische design bureaustoel, met alle functies en instelmogelijkheden die kenmerkend zijn voor een goede bureaustoel. Zowel de mogelijkheid van een snelle aanpassing aan verschillende gebruikers alsook de ergonomische kwaliteit blijken perfect”, schrijft het Duitse onderzoeks-tijdschrift FACTS en beoordeelt hem als ’zeer goed’.

Beleef de kunst van het zitten! Na zo’n lange tijd thuis te hebben gewerkt hebben wij wel een beetje elegantie op kantoor verdiend. Met de moderne diamantstiksels straalt onze Mera meer dan ooit tevoren. De twee-eenheid van ongekend comfort en een huiselijke look. Geen last meer van spierpijn als gevolg van langdurig zitten. Begin een nieuw kantoortijdperk met.

Optimaal voor kantoor, thuiswerkplek en vergaderruimtes.

Ergonomisch: voor een langdurig gezonde houding, zit de bekkensupport altijd op de ergonomisch juiste positie. Het maakt niet uit in welke positie de schuifzitting staat: met stationaire bekkensupport voor een intuïtieve, gezonde oprichting van het bekken. Mera beschikt standaard over een puntsynchroon-mechanisme ter ondersteuning van het actief zitten, een geïntegreerde bekkensupport en de gepatenteerde instelling van de tegendruk op het lichaamsgewicht. Optioneel met lendensteunverstelling en functionele armleuningen.

De rugleuning is aan de binnenkant en de buitenkant gestoffeerd en in een ruitmotief afgewerkt. Dit actiemodel is leverbaar in 5 kleuren stof. (andere kleuren stof op aanvraag!) Het frame is leverbaar in het zwart en het wit-grijs.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Jörg Bernauer

Over Klöber: Op zoek naar de ultieme zitbeleving? Die vind je bij ons. Met zitmeubilair dat zowel hoogwaardig, ergonomisch als behaaglijk is. Onze missie is de kunst van het zitten te vertalen vanuit de theorie naar de praktijk, om je comfortgevoel tijdens het werken te verhogen. Geïnspireerd door onze geboortestreek, de regio Bodenmeer, creëren wij zitmeubilair waarin duurzaamheid, innovatie en schoonheid samengaan. Wij zijn klaar voor de werkplek van vandaag en morgen. 

Wat is er voor nodig om uitgekiende producten aan te bieden? Maximale inzet en teamwork. Met de kennis van een ingenieur, het stijlgevoel van een vormgever en de hoge kwaliteitseisen van een stoffeerder produceren wij stoelen voor je ultieme zitbeleving.

Breedte: 70 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 103 cm - 114 cm
Zithoogte: 40 cm - 51 cm
Gewicht: 18 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen