Ergonomische design bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

Wie achterover hangt in een stoel of bank, ondersteunt de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom niet optimaal. Daardoor wordt de rug langdurig plaatselijk belast. Deze verkeerde zithouding geeft de spieren in eerste instantie rust. Maar na een tijdje kan men behoorlijke klachten krijgen: rugklachten, stijve spieren en gewrichten, zenuw- of ader-afknellingen, stoornissen in de ingewanden, ademhalingsmoeilijkheden of moeite met opstaan. Genoeg redenen om aandacht te schenken aan een gezonde zithouding! Ergonomische bureaustoelen worden ontwikkeld om de mens ongemerkt zoveel mogelijk te laten bewegen tijdens het werk.

Bij ons treft u een keur aan professionele design ergonomische bureaustoelen. Maar ook professionele ergonomische design krukken van Italiaans design. Op deze krukken kun je bijna niet stilzitten, met als gevolg dat je spieren constant op een andere manier worden belast. Dit voorkomt alle ellende dat hierboven staat opgesomd. Om een juiste keuze te maken in het oerwoud van stoelen en krukken bieden wij graag onze hulp aan om u te adviseren welke oplossing in uw specifieke situatie het beste is.

Kortom: stoelen en krukken voor een goede zithouding die mooi en betaalbaar zijn. Wij leveren topmerken als HÅG, Giroflex, Intersuhl en nog veel meer...

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.