Design banken

Design banken

Hier treft u onze uitgebreide collectie design banken aan. Strakke banken en gezellige los vormgegeven banken. Banken voor uw ontvangstruimte, of designbanken voor in de woonkamer. Maar ook banken die op uw werkkamer staan om even in te ontspannen. Alles van top designers uit Italië en Scandinavië. U kunt kiezen uit leren banken, modulaire banken, hoekbanken, 2-zits banken en 3-zits banken. Maar ook echte design wachtkamer banken voor in uw praktijk.

Ook akoestische banken treft u hier aan. Banken die niet alleen de akoestisch in uw ruimte verbeteren, maar die er ook voor zorgen dat u een gesprek “privé” kunt houden. Even kan bijkletsen met uw collega, zonder dat iedereen onbedoeld mee kan luisteren. Of gewoon rustig een telefoongesprek voeren, zonder dat de ander aan de lijn het gevoel heeft dat u in alle openheid op een luid galmend plein staat.

Design Online Meubels heeft echt mooie, luxe, comfortabele design banken van louter top merken. Denk hier onder andere aan de merken: Artifort, Quinti, Softline, Sitland, Ondarreta, Kastel en het Belgische BuzziSpace. Omdat deze collecties zo ongelofelijk uitgebreid zijn hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend!

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.