Luxy Ponte modulaire wachtkamer bank

€5.075,00 Excl. btw
€6.140,75 Incl. btw
Artikelnummer: PO131
Levertijd: 3 - 4 weken

Luxy Ponte wachtkamer bank

Vanaf de eerste beelden onthult de Ponte modulaire wachtkamer bank van Luxy zijn vermogen om de structuur te variëren met behoud van een sterk herkenbare stijl. Het gaat verder dan de standaard sofa om een echt zacht zitsysteem te worden, dat op verschillende manieren kan worden gecombineerd: recht, gebogen, rond, uni bekleed, of in in twee kleuren bekleed.

De Ponte bank, in alle geometrische vormen, is ontworpen met verschillende patronen, een vierkante, vlakke en doorgestikt (Luxy exclusief afgewerkt zonder knopen) uitvoering. Door zijn lichte gewicht kunnen de modules eenvoudig worden verplaatst om een nieuw uiterlijk aan uw wachtruimte te geven. Deze modulaire wachtkamerbank is leverbaar als enkel element, dubbel element en als drie zitter in hoek vorm, ronde vorm en ga zo maar door. Deze wachtkamer sofa's zijn erg geschikt in wachtruimtes van grote kantoor gebouwen, of de lobby van een hotel, maar ook als bank in een museum staan ze bijzonder mooi. Omdat er qua bekleding zeer veel mogelijk is hebben wij een keuze gemaakt die we op onze site hebben geplaatst. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijke stoffen en leren bekleding op deze mooie modulaire bank. Optioneel is deze dubbele bank uit te rusten met een stopcontact tussen de 2 banken. Deze bestaat uit 1 x 220V aansluiting en 1 x USB aansluiting.

Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: MARIO RUÍZ | 2018

Breedte: cm
Diepte: cm
Hoogte: cm
Zithoogte: cm
Gewicht: kg
Materiaal:
Aanvullende informatie: Modulair systeem
Garantie:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen