Bezoekersstoelen

Bezoekersstoelen

De eerste stoel waar uw bezoek waarschijnlijk op zit is de stoel in uw ontvangstruimte. Die stoel moet dus perfect zijn voor uw gasten. Een prachtige design stoel die naadloos aansluit bij de omgeving waarin hij is geplaatst en die comfortabel zit. Of dit nu een strakke ontvangststoel is van Italiaans design, of een meer ontspannen stoel van een Scandinavische top ontwerper, wij hebben het allemaal. Bezoekersstoelen in alle kleuren en maten. Mooie leren fauteuils, strakke houten design stoelen, mooie kunststof bezoekersstoelen, fauteuils van echt klassiek ontwerp, of ontvangstfauteuils bekleed met uw eigen stoffering voor optimale herkenbaarheid.

Ook akoestische bezoekersstoelen die de akoestiek in uw ruimte verbeteren treft u hier in overvloed aan. In deze stoelen kunt u ook een “privéruimte” creëren, om in alle rust met een collega te overleggen, of om een telefoongesprek te voeren zonder dat iedereen onbedoeld meeluistert. Kijk hiervoor met name naar de merken Artifort, BuzziSpace, Quinti, Kastel, Offecct en natuurlijk Softline.

Design Online Meubels heeft bezoekersstoelen van meer dan 20 top design merken. Omdat deze collecties zo ongelofelijk uitgebreid zijn hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend!

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.